Personal bucătărie (micul dejun)

Unde? Reykjavik, Islanda

Despre locul de muncă:  veți lucra în bucătăria unui restaurant și veți ajuta la pregătirea micului dejun pentru oaspeți. Vă veți ocupa de curățarea legumelor, de spălatul vaselor, dar totodată veți ajuta bucătarii la ce au nevoie. Veți lucra de la 6 dimineața până la ora 2 după-amiaza.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? În primul rând, trebuie să aveți cel puțin 22 de ani pentru a aplica pentru acest loc de muncă. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, pentru că veți lucra într-o echipă internațională și trebuie să vă mișcați repede și eficient în bucătărie. Trebuie să lucrați foarte bine în echipă. Angajatorul nu ține neapărat să aveți experiență în domeniu, atâta timp cât vă descurcați bine.

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe site-ul www.vinnumalastofnun.is/eures și treceți „centerhotel” în dreptul angajatorului.

Pentru mai multe informații: www.centerhotels.com.

Despre angajator:

Centerhotels | Aðalstræti 4 | 101 Reykjavik | Tel.: 595 8500 – Fax: 595 8511 | [email protected]

Web: http://www.centerhotels.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments