Personal pentru curățenie (3 locuri de muncă disponibile)

Unde? Modum, Tønsberg, Larvik, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută personal pentru curățenie, care să lucreze în regim part-time. Acest loc de muncă este ideal dacă vreți să vă completați veniturile și mai aveți un loc de muncă deja. Firma de curățenie angajatoare este contractată de diferiți clienți, așa că nu veți lucra mereu în același loc.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în domeniu și trebuie să înțelegeți importanța curățeniei. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent engleză sau într-o limbă nordică. Trebuie să fiți persoane muncitoare, responsabile și punctuale pentru a obține acest loc de muncă.

Alte informații: salariul este de 169,39 coroane pe oră.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]  , înainte de 4 august 2016.

Despre angajator:

Anabas AS

Bulls Gate 2B
3110 TØNSBERG
E-mail: [email protected]

Web: www.anabas.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments