Ospătărițe/barman

Unde? Fredrikstad, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută ospătărițe/barman care să lucreze într-un restaurant din Fredrikstad, Norvegia și care să înceapă cât mai curând. Locul de muncă este disponibil pe o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire, în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență de cel puțin doi ani în domeniu și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză. Cunoașterea unei limbi nordice poate reprezenta un avantaj în fața celorlalți candidați, dar nu este o condiție obligatorie. Trebuie să fiți o persoană responsabilă, punctuală și bine organizată pentru a obține acest loc de muncă. În plus, trebuie să înțelegeți cât de important este ca toți clienții să plece mulțumiți.

Alte informații: orele suplimentare se plătesc cu 40% în plus. Despre salariu veți discuta direct cu angajatorul. Acesta vă poate pune la dispoziție și cazare și masă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], înainte de 14 august 2016.

Pentru alte informații: David Mathisen, telefon +358 505870763 sau e-mail [email protected].

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
Telefon: +358 505870763
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no
Job Norway NUF este o agenție de recrutare de personal din Norvegia.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments