Personal pentru curatenie

Unde? Reykjavik, Islanda

Despre locul de munca: se cauta trei persoane, care sa se alature unei echipe de curatenie la hoteluri din capitala Islandei. Va veti ocupa de intretinerea camerelor curate, dar si de curatenia in spatiile comune din hoteluri. Veti lucra in mai multe locatii din capitala Islandei, in functie de cum are nevoie angajatorul. Programul de lucru este cuprins in intervalul 08:00-16:00, dar poate varia in ceea ce priveste zilele in care veti lucra.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine unul dintre cele trei locuri de munca puse la bataie: trebuie sa aveti experienta in domeniu si trebuie sa fiti o persoana punctuala, de incredere si responsabila. In plus, trebuie sa intelegeti ca este important ca oaspetii sa se simta bine in hotelurile in care veti lucra. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si sa aveti cel putin 20 de ani.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza cat mai curand pe adresa de e-mail  [email protected] (pana pe 15 iunie 2016). Sau puteti aplica folosind link-ul urmator: www.vinnumalastofnun.is/eures

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments