Femei de serviciu

Unde? Reykjavík, Islanda

Despre locul de munca: un hotel din capitala Islandei cauta femei de serviciu. Va veti ocupa de pastrarea camerelor in ordine, va veti ocupa de schimbarea lenjeriilor/a prosoapelor si veti face curatenie pe holuri, dar si in celelalte spatii comune din hotel.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, trebuie sa fiti o persoana atenta la detalii, trebuie sa fiti o persoana comunicativa si trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa. Punctualitatea trebuie sa fie, de asemenea, una dintre calitatile dumneavoastra.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected] (pana pe 19 iunie 2016). De asemenea, puteti aplica prin completarea formularului de pe site-ul www.vinnumalastofnun.is/eures si trebuie swa scrieti “marina” in campul destinat angajatorului.

Despre angajator:

Icelandair Hotels Marina

Mýrargata 2, 101 Reykjavík, Islanda

Telefon:+354 444 4000

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments