Bucătari a la carte

Unde? Lofoten, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută doi bucătari a la carte, pentru un restaurant din Lofoten. Locurile de muncă sunt full-time și sunt disponibile până la sfârșitul lunii august, cu posibilitate de prelungire. Angajatorul dorește să începeți cât mai curând.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți calificați drept bucătari și trebuie să aveți cel puțin doi ani de experiență în domeniu. În plus, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Alte informații: salariu cuprins între 31.000 și 33.000 de coroane, în funcție de experiență și calificări. Angajatorul vă poate ajuta și în privința cazării, dacă nu aveți deja un loc în care să stați.

Vă interesează unul dintre cele două locuri de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând, în limba engleză. Ulterior, la interviu veți aduce și celelalte acte referitoare la experiență.

Pentru alte informații, aveți la dispoziție următoarele date: Mr David Mathisenla numărul de telefon +358 505870763 sau mail on [email protected].

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
Telefon: +358 505870763
Fax: +372 7336372

E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway este o agenție de recrutare de personal și în prezent este în căutarea a doi bucătari a la carte pentru un restaurant de lux din Lofoten. Pentru mai multe informații despre Lofoten, puteți accesa site-ul: www.lofoten.info

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments