Personal pentru curatenie

Unde? Copenhaga, Danemarca

Despre locul de munca: se cauta personal pentru curatenie, care sa lucreze in cele mai bune hoteluri din Copenhaga. Angajatorul este contractat de diferite hoteluri. Asadar, nu veti lucra mereu in acelasi loc si trebuie sa luati in considerare acest aspect.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? trebuie sa fiti dispusi sa lucrati intre 10 si 30 de ore pe saptamana si un weekend o data la doua saptamani. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa fiti atenti la detalii. Experienta in domeniu in alte hoteluri va conta pentru angajator si va fi un punct in plus pentru dumneavoastra.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected]  cat mai curand. Impreuna cu acesta, trebuie sa trimiteti si o scurta scrisoare, in care sa prezentati motivele pentru care va doriti acest loc de munca si o fotografie recenta.

Despre angajator:

VISION SERVICE ApS

Telefon:  70702107

Persoana de contact: Kasper Willemoes

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments