Barman

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un barman priceput, căruia să îi placă să lucreze într-un mediu animat. Vă veți ocupa de prepararea băuturilor pentru clienți și trebuie să înțelegeți cât de importantă este satisfacția celor care intră în local.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană energică, pentru că mediul în care lucrați poate fi obositor. De asemenea, trebuie să aveți experiență similară în domeniu și trebuie să puteți lucra foarte bine într-o echipă. Este important să comunicați bine și eficient cu ceilalți colegi. În plus, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, pentru că majoritatea clienților sunt străini și cei din echipă provin din diferite țări europene și nu numai.

Ce oferă angajatorul? Un mediu de lucru plăcut, posibilitatea de a vă dezvolta din punct de vedere profesional și personal și un salariu atractiv. Mai multe detalii despre partea financiară veți discuta direct cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând, pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Sumo Solli Plass

Henrik Ibsens gate 90
0255 OSLO
E-mail: [email protected]

Web: www.sinco.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments