Personal pentru bucătărie

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de curățenie în bucătărie și veți ajuta bucătarii la diferite activități: veți curăța legume, veți aranja ustensilele de gătit și veți îndeplini și alte sarcini, în funcție de cum vă solicită ajutorul colegii.

Ce condiții trebuie să îndepliniți? Trebuie să fiți o persoană comunicativă, pentru a putea socialize foarte bine cu ceilalți colegi. Este importantă munca în echipă. De asemenea, trebuie să lucrați bine chiar și în condiții de stres și trebuie să puteți vorbi fluent limba engleză. Cunoașterea unei limbi nordice reprezintă un avantaj, dar nu este o condiție obligatorie.

Alte informații: angajatorul vă poate asigura cazare și masă. De asemenea, angajatorul vă plătește 50% din biletul de transport până în Islanda, dacă veniți din altă țară. Salariul va fi de 1,500 de euro pe lună, pentru 40 de ore lucrate săptămânal.

Vă interesează locul de muncă? Completați aplicația de pe site-ul www.vinnumalastofnun.is/eures și scrieți „kitch în câmpul destinat angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments