Personal pentru bucatarie

Unde? Turku, Finlanda

Despre locul de munca: se cauta personal pentru bucatarie, care sa lucreze in regim part-time. Este un loc de munca ideal pentru studenti sau pentru persoane care mai au un loc de munca in alta parte. Veti lucra la un restaurant cu specific australian, rustic. Acesta se afla chiar in inima orasului Helsinki si este vizitat in mare parte de turisti.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta de cel putin 2-3 ani in domeniu. De asemenea, trebuie sa intelegeti cat de importanta este munca in echipa, sa fiti o persoana responsabila si punctuala. Angajatorul doreste sa vorbiti fluent limba engleza, pentru a putea comunica atat cu ceilalti colegi, cat si cu oaspetii, atunci cand este cazul.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected]. Pentru alte informatii, puteti suna la numarul de telefon 0442365144.

Despre angajator:

Wallaby

Yliopistonkatu 29 b, 20100 TURKU

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments