Asistent bucătărie

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un asistent în bucătărie, care să aibă și permis de conducere. Veți ajuta bucătarii la diferite sarcini în bucătărie și, în același timp, când este nevoie, veți merge la cumpărături sau veți face livrări. De aceea aveți nevoie de permis de conducere.   Veți lucra de la 3 dimineața până la 11 în zilele lucrătoare, sâmbăta de la 2:00 la 10:00 și duminica de la 2:30 la 10:30. Trebuie să luați în considerare că acest program este orientativ, pentru că veți lucra în ture, câte 37,5 ore pe săptămână.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: angajatorul își dorește persoane care să se miște repede și eficient în bucătărie. Trebuie să înțelegeți importanța lucruri în echipă și trebuie să vorbiți fluent în limba engleză.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:
Kaffebakeriet AS

Pilestredet 75 c 0354 OSLO

E-mail: [email protected]

Persoană de contact: Neil Harris

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments