Personal pentru bucatarie

Unde? Islanda

Despre locul de munca: Hard Rock Café din Reykjavik, Islanda este in cautarea unor persoane care sa lucreze in bucatarie. Localul este unul care atrage in mare parte tineri. Asadar, veti lucra intr-un mediu prietenos, cu oameni deschisi. Veti lucra in ture, in general 6 zile, urmate de trei zile lucratoare.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana deschisa, prietenoasa, dispusa sa invete. Trebuie sa puteti comunica in limba engleza, pentru ca echipa este una internationala. De asemenea, trebuie sa fiti persoane responsabile si punctuale.

Alte informatii: daca aveti nevoie, angajatorul are si o camera disponibila pentru cazare.

Va intereseaza locul de munca? Completati link-ul de pe site-ul urmator: www.vinnumalastofnun.is/eures cat mai curand, dar inainte de 5 octombrie 2016 si treceti „hrc” in dreptul angajatorului

Despre angajator:

Hard Rock Café

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments