Personal pentru bucătărie

Unde? Turku (Yliopistonkatu), Finlanda

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de ceea ce are nevoie bucătarul șef în bucătărie. Veți curăța legume, veți face curățenie și vă veți asigura că totul este conform normelor de igienă standard. Este un loc de muncă full-time, dar temporar. ÎN funcție de cum vorbiți cu angajatorul, contractul poate fi prelungit.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să puteți vorbi fluent în limba engleză. Dacă știți și o limbă nordică, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați. De asemenea, trebuie să fiți o persoană punctuală, responsabilă și capabilă să lucreze într-o echipă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând. Pentru alte informații, puteți folosi numărul de telefon: 0442365144

Despre angajator:

„Woolshed Bar & Kitchen” este un restaurant cu specific australian, care își propune să ofere clienților o experiență culinară interesantă.

Wallaby

Yliopistonkatu 29 b, 20100 TURKU

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments