Frizer

Unde? BERGEN, Norvegia

Despre locul de muncă: Se caută frizeri cu idei inovative, care să nu urmeze standardele tipice. Angajatorul preferă oameni cu idei interesante, care să fie în pas cu moda actuală. Locul de muncă este full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională ca frizer, trebuie să fiți dispuși să începeți o nouă provocare și să fiți persoane sociabile și comunicative. De asemenea, trebuie să aveți abilitatea de a lucra în echipă. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți vorbi fluent engleză sau norvegiană.

Ce oferă angajatorul? Un mediu de lucru plăcut, posibilitatea  de a lucra într-o echipă internațională, de profesioniști, un program flexibil și eventuale traininguri în domeniu. De asemenea, salariul va fi de 17 euro pe oră, cu posibilitatea de a ajunge până la 30 de euro pe oră.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând. Pentru alte informații, puteți folosi numărul de telefon: +47 932 60 757

Despre angajator:
Cutters

5003 BERGEN
Web: www.cutters.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments