Tâmplari
Unde? Bergen, Norvegia
Despre locul de muncă: se caută tâmplari cu experiență pentu câteva proiecte din jurul orașului Bergen. Proiectele variază: puteți lucra la apartamente, clădiri comerciale sau alte tipuri de facilități. Este vorba despre locuri de muncă temporare, dar în funcție de înțelegerea cu angajatorul, puteți prelungi contractul.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: se preferă persoanele care au formare profesională în domeniu sau care au experiență îndelungată în domeniu, care să compenseze lipsa de formare profesională (3-4 ani de experiență). De asemenea, trebuie să puteți citi desene tehnice și să lucrați independent (dar și în echipă). Nu în ultimul rând, trebuie să vorbiți fluent în limba engleză. În ceea ce privește abilitățile personale, trebuie să fiți o persoană responsabilă, motivată, proactivă și comunicativă, pentru că veți lucra în echipă.
Salariu: 176-210 coroane pe oră, în funcție de experiență și calificări.
Cazare: angajatorul vă poate ajuta să găsiți un apartament de închiriat, dacă veniți în Bergen pentru prima dată.
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limb engleză pe adres de e-mail: [email protected]. Pentru mai multe informații, aveți la dispoziție următoarele date de contact: Espen E. Sæverud sau Ann Christin Lie, telefon +47 55 50 02 00 sau e-mail to [email protected]
Despre angajator:
Bygg Bemanning AS
Kjøkkelvikbrekkene 20 5178 LODDEFJORD
Telefon: +4755500200
E-mail: [email protected]

Pentru mai multe informații despre Bergen: www.visitbergen.com și www.bergen.kommune.no

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments