Menajeră

Unde? MALMÖ, Suedia

Despre locul de muncă:  se caută menajeră care să lucreze de luni până vineri. Vă veți ocupa de curățenie și de păstrarea acesteia. În plus, veți lucra într-o echipă. Dacă doriți să vă angajați aici, trebuie să aveți de gând să stați cel puțin 12 luni

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană bine organizată, atentă la detalii, pentru ca totul să fie curat. De asemenea, trebuie să fiți o persoană comunicativă, pentru că veți lucra într-o echipă și trebuie să socializați cu colegii, astfel încât rezultatul să fie unul cât mai bun. Preferabil este să puteți vorbi fluent limba engleză. Ceilalți colegi sunt din diferite țări, în mare parte din Europa.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected] Alte informații: salariul va fi de 130 de coroane pe oră.

Despre angajator:

Västra Varvsgatan 51

211 14 Malmö

Tel; 072 522 77 50

[email protected]

Web: http://maidvh.se/en

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments