Fermier

Unde? VIKEDAL, Norvegia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de producția de lapte (vă veți îngriji de hrănirea și mulgerea vacilor). De asemenea, vă veți ocupa de ceea ce înseamnă îngrijirea ierbii pentru animale și vă veți ocupa de îngrijirea ustensilelor folosite în fermă. Uneori va trebui să conduceți un tractor și să faceți alte sarcini împrejurul fermei. Este un loc de muncă cu normă întreagă. Programul va fi flexibil, dar în concordanță cu legea.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în a lucra într-o fermă și trebuie să înțelegeți cât de important este fiecare detaliu. De asemenea, trebuie să aveți permis de conducere categoria B și pentru tractor. Angajatorul preferă o persoană care să știe atât engleză, cât și norvegiană, însă dacă nu știți norvegiană, trebuie să fiți dispuși să învățați această limbă. În plus, trebuie să fiți persoane responsabile, dornice de muncă, flexibile și să vă placă să lucrați într-o fermă.

Alte informații: primele trei luni vor fi de probă. Salariul va fi cuprins între 340.000 și 400.000 de coroane pe an. De asemenea, angajatorul vă oferă posibilitatea să lucrați într-o fermă foarte bine organizată și vă oferă cazare aici.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Mo Samdrift

Movegen 440
5583 VIKEDAL
Telefon: 98 49 11 12
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments