Persoane care să lucreze în construcții

Unde? Gudvangen, Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra în Gudvangen, Norvegia și să veți ocupa de construirea a două clădiri noi. Proiectul trebuie să fie terminat până la Crăciun. Veți lucra atât în interior, cât și în exterior și trebuie să aveți acest lucru în vedere.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? trebuie să aveți experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să înțelegeți cât de importantă este comunicarea în acest domeniu, pentru ca totul să fie în regulă.

Alte informații: angajatorul vă pune la dispoziție și un loc de cazare. Mai multe detalii veți primi direct de la angajator, la interviu.  Salariul va fi cuprins între 16 și 20 de euro pe oră, în funcție de experiență și calificări.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], cât mai curând.

Despre angajator:

GUDVANGEN UTVIKLING AS

Adresă: 11 5747 GUDVANGEN

Telefon:   95819602

E-mail: [email protected]

Persoană de contact:  Torill Hylland

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments