Persoane care să lucreze la acoperișuri

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra la montarea acoperișului pe diferite clădiri.De asemenea, vă veți ocupa de reparații, atunci când este cazul. Trebuie să aveți în vedere încă de la început că veți lucra afară atât pe timp frumos, cât și atunci când este mai puțin cald.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Angajatorul preferă persoane cu experiență de cel puțin trei ani în domeniu. De asemenea, trebuie să aveți experiență în a lucra cu PVC și trebuie să aveți în vedere că angajatorul va prioritiza persoanele care au experiență în domeniu în Norvegia.

Alte informații: angajatorul vă pune la dispoziție un loc de muncă stabil. De asemenea, vi se vor pune la dispoziție ustensilele necesare și veți primi ajutor în privința actelor, dacă aveți nevoie

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail  [email protected], cât mai curând.

Despre angajator:

Skuteviken Personell AS

Fjøsangerveien 68
5068 BERGEN
Telefon: 09125
E-mail: [email protected]

Web: www.skutevikenpersonell.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments