Personal care să colecteze date

Unde? Råde, Norvegia

Despre locul de muncă: dacă vă place să conduceți, atunci acesta este un job ideal pentru dumneavoastră. Vă veți ocupa de colectarea unor prețuri și apoi le veți trimite la firmă, pentru a fi comparate cu ceilalți competitori.  Este vorba despre prețurile la carburanți. După ce le colectați, le veți trimite angajatorului prin intermediul unui sistem web.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți permis de conducere și cunoștințe de bază despre folosirea Internetului. De asemenea, trebuie să vă fie ușor să comunicați în limba engleză și trebuie să fiți o persoană care să pună foarte mult preț pe acuratețe și detalii.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], înainte de sfârșitul lunii septembrie.

Despre angajator:

Informed Sources (Norway) AS

Lindego 6
60-753 Poznan
Telefon: +48 662 078 984
E-mail: [email protected]

Web: www.informedsources.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments