Persoane care să lucreze cu sticlă (5 locuri de muncă disponibile)

Unde? Norvegia

Despre locul de muncă: se caută cinci persoane care să lucreze foarte bine cu sticlă. Vă veți ocupa de instalat geamuri sau de fixarea lor. Veți lucra în general la clădiri mari. Locul de muncă este potrivit și pentru tâmplari care s-au întâlnit cu aceste sarcini până acum.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în domeniu și trebuie să mai fi instalat geamuri până acum. Angajatorul își dorește persoane care să vorbească fluent o limbă nordică, însă și persoanele care cunosc limba engleză pot aplica fără nicio problemă.

Alte informații: angajatorul vă asigură biletul de călătorie până în Norvegia și cazare gratuită ulterior. Pentru mai multe informații: Jakob sau Geir at phonenumber: 0047 4000 1945

Vă interesează locul de muncă? Puteți folosi link-ul următor pentru a aplica http://www.norvikar.no/index.php/english/submit-cv

Despre angajator:
Nor Vikar AS

Botenhågveien 20 9300 FINNSNES

Telefon: +4740001945

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments