Persoane care să lucreze în construcții (15-20 de locuri de muncă disponibile)

Unde? Tromso, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută persoane care să lucreze în construcții în Tromso, la diferite proiecte. Veți lucra la clădirile pentru care este contractată firma la care vă veți angaja.  Contractul va fi pe o perioadă de 6-12 luni, dar poate fi prelungit, în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în domeniu.  De aemenea, preferabil ar fi să aveți formare profesională în domeniu și să vorbiți fluent limba engleză sau o limbă nordică.

Alte informații: angajatorul vă asigură biletul de avion până în Norvegia și are nevoie să începeți între 15 și 30 octombrie.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected] până pe 30 septembrie 2016

Despre angajator:
Nor Vikar AS

Botnhågveien 20 9300 FINNSNES

Telefon: 40001945

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments