Persoane care sa livreze ziare

Unde?  Silkeborg, Herning si Skanderborg, Danemarca

Despre locul de muncă: se cauta persoane care sa livreze ziare si reviste in timpul noptii, astfel incat abonatii sa le primeasca dimineata, cand se trezesc. Veti incepe sa lucrati la ora 3 noaptea si veti termina in jurul orei 7 dimineata. Duminica veti face livrari pana la 10 dimineata.  Veti livra ziarele/revistele cu masina sau scuterul. Daca aveti o masina proprie, cu atat mai bine. Veti lucra 6 zile pe saptamana si veti livra inte 300 si 350 de pachete in fiecare tura. Contractul va fi pe 6 luni initial. Acesta poate fi prelungit, in functie de cum va intelegeti cu angajatorul. 

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: se cauta angajati responsabili, sociabili si muncitori. Trebuie sa puteti lucra independent, iar precizia conteaza foarte mult, pentru ca toti abonatii trebuie sa-si primeasca ziarele/revistele. Locul de munca va solicita fizic, mai ales ca veti lucra noaptea, deci trebuie sa luati in considerare aceste aspecte inca de la inceput.  Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa fiti o persoana flexibila.

Alte informatii: salariul este de circa 16 euro pe ora. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, daca nu aveti deja cazare. Daca aveti mai multe intrebari: Jeanette Mark Gottlieb,  telefon 72330850

Vă interesează locul de muncă? Puteti accesa http://www.dao.as/, iar in josul paginii exista o sectiune intitulata „Send e-mail”. Astfel puteti trimite CV-ul pentru unul dintre aceste locuri de munca

Despre angajator:

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments