Muncitor in padure

Unde? Finlanda

Despre locul de muncă: se cauta o persoana care sa opereze masini in padure in Frankböle, la circa 110 kilometri distant de Helsinki, capitala Finlandei. Angajatorul va ofera un training la inceput, pentru a va arata cum functioneaza masinile pe care le veti opera si ceea ce veti face exact.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti permis de conducere si, preferabil o masina la dispozitie, pentru a va deplasa mai usor. De asemeenea, trebuie sa aveti o conditie fizica buna si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected]  cat mai curand sau pe adresa postala fizica Anders Örnmark Frankbölevägen 268 A 10520 TENALA FINLAND

Despre angajator:

Örnmark Anders

Frankbölevägen 268 A, 10520 TENHOLA

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments