Persoană care să colecteze date

Unde? Dovre, Norvegia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de colectarea prețurilor la carburanți, la anumite ore. Angajatorul se ocupă de studii de piață și are nevoie de date exacte, pentru a realize rapoartele comparative. Așadar, dumneavoastră veți merge la benzinăriile din zona asignată și veți nota toate prețurile. Apoi le veți trimite la firmă prin intermediul unui sistem electronic.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți permis de conducere, pentru că vă veți deplasa cu mașina. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în engleză și trebuie să aveți cunoștințe minime de limba engleză, pentru a putea comunica cu cei de la firmă. În același timp, trebuie să înțelegeți că acuratețea și claritatea sunt două elemente cheie pentru acest loc de muncă.

Alte informații: salariu de circa 30,000 de euro pe an.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail  [email protected] cât mai curând, până pe 16 octombrie 2016.

Despre angajator:

Informed Sources (Norway) AS

Lindego 6
Polen
60-573 Poznan
Telefon: +48 662 078 984
E-mail: [email protected]

Web: www.informedsources.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments