Electricieni (10 locuri de muncă disponibile) 

Unde?  Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra la diferite instalații și vă veți ocupa de repararea sau instalarea unor panouri fotovoltaice. În general veți lucra în clădiri nou construite. Veți lucra în echipă, așa că spiritul de echipă contează foarte mult. Locul de muncă presupune să lucrați 40 de ore pe săptămână. Sau puteți lucra 6 săptămâni câte 50 de ore pe săptămână, pentru ca apoi să aveți 2 săptămâni libere. În funcție de cum vă convine mai bine.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Preferabil ar fi să aveți formare profesională în domeniu, însă experiența îndelungată în domeniu poate compensa lipsa acesteia. Trebuie să aveți însă referințe de la foștii angajatori. Pentru a obține acest loc de muncă, trebuie să puteți vorbi fluent în limba engleză SAU o limbă nordică.  De asemenea, ar fi indicat să aveți permis de conducere, pentru a vă deplasa mai ușor.

Alte informații: salariul va fi cuprins între  175 coroane și 210 de coroane pe oră, în funcție de experiență și calificări. Contractul va fi pe o perioadă de 6-12 luni, dar poate deveni un loc de muncă permanent, în funcție de cum vă descurcați. Angajatorul vă poat ajuta să găsiți și un loc în care să stați, dacă aveți nevoie de cazare (veți plăti între 3.000 și 3.500 de coroane pe lună). Dacă aveți alte întrebări, Petter L. Danielsen telefon +47 975 80 850 sau Thomas Q. Tømmerås +47 466 32 775 E-mail: [email protected]. Nu în ultimul rând, în timpul liber, angajatorul vă poate pune la dispoziție diferite activități de recreere, prcum pescuitul, de exemplu.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul următor până pe 15 octombrie 2016: https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=126&langset=47

Despre angajator:

Bemanning Nord AS, BNS

Vefsnveien 11

8657 MOSJØEN

Telefon: 46632775

Telefaks: 75171799

E-mail: [email protected]

Web: www.bnsbemanning.no

Comentati folosind contul Facebook

comments