Patiser

Unde? Suedia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de pregătirea tartelor, a prăjiturilor și a altor elemente de patiserie. La început, primele 3 luni vor fi de probă. Locul de muncă oferit este unul full-time, temporar. În funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul, însă, acesta poate deveni permanent. Veți lucra 40 de ore pe săptămână.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență cuprinsă între 2 și 5 ani în domeniu. De asemenea,  trebuie să puteți lucra în echipă foarte bine și trebuie să înțelegeți cât de important este ca tot ceea ce faceți să aducă un zâmbet clienților. Nu uitați că trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Alte informații: salariu de circa 30,000 de euro pe an.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând, până pe 26 septembrie 2016.

Despre angajator:

EMI Montpellier

AEROPORT 770 AVENUE Alfred Sauvy CS 10003 0003 34477

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments