Instalator (5 locuri de muncă disponibile)

Unde? TROMSØ, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută instalatori pricepuți, care să poată lucra atât independent, cât și în echipă, la diferite proiecte, în funcție de cum are contracte angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență de cel puțin 2-3 ani în domeniu. De asemenea, preferabil ar fi să vă pricepeți să lucrați la stropitori, la podele, încălziri centrale și grupuri sanitare. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză SAU într-o limbă nordică.

Ce oferă angajatorul? Un salariu atractiv, asigurare medical, posibilitatea de a lucra pe termen, ustensile de lucru, ajutor în a vă găsi cazare, dacă nu aveți deja.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând. De asemenea, puteți folosi următoarele informații, pentru mai multe detalii: Behrooz Malaekeh, tlf. +47 77 60 01 60

Despre angajator:

Adecco Norge AS

Storgata 61
Postboks 955
9260 TROMSØ
Telefon: +47 77 60 01 60
E-mail: [email protected]

Web: http://www.adecco.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments