Ospătari/Ospătărițe

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: Se caută ospătari sau ospătărițe pentru un restaurant cu specific japonez din Helsinki, Finlanda. Veți lucra conform unui program flexibil.   Este un loc de muncă temporar, în regim full-time.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să puteți vorbi fluent în limba engleză sau în finlandeză. De asemenea, trebuie să fiți persoane precise, sigure pe sine și să înțelegeți cât de important este ca toți clienții să își primească comanda cât mai repede.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected],  cât mai curând, împreună cu o scrisoare, în care să precizați câteva lucruri despre dumneavoastră: experiență, abilități principale.

Despre angajator:

Yummy Tummy Oy

00130 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments