Electrician (intre 4 si 8 locuri de munca disponibile)

Unde? TROMSØ, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta electricieni priceputi, care sa aiba referinte bune din Norvegia, de la fosti angajatori.  Veti lucra intre 40 si 54 de ore pe saptamana si veti lucra chiar in centrul orasului Tromso.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana responsabila, punctuala, sa va pricepeti foarte bine la ce aveti de facut si sa aveti experienta relevanta in domeniu in Norvegia. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: durata contractului va fi discutiilor pe care le veti purta direct cu angajatorul, iar salariul este de 220 de coroane pe ora. Angajatorul va poate ajuta in privinta cazarii, daca nu aveti deja un loc in care sa stati. Pentru mai multe informatii: Urzula Lon/Tobias Appelbom 0048 660408887/45505049
Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe una dintre urmatoarele adrese de e-mail: [email protected] / [email protected]

Despre angajator:

CB partner AS

9005 TROMSØ
Telefon: 0048 660408887
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments