Ospatar

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de munca: se cauta ospatari, care sa lucreze intr-un pub din capitala Suediei, Stockholm.  Veti lucra in trei ture. De asemenea, puteti opta sa lucrati doar pentru pranz, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-16:00 sau pentru pranz si 3-4 nopti pe saptamana sau numai noaptea (3-4 ture pe saptamana). Va veti ocupa de primirea oaspetilor si veti avea grija sa aiba parte de o experienta cat mai placuta aici.
Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti comunica foarte bine in limba engleza, avand in vedere ca majoritatea clientilor sunt straini. De asemenea, angajatorul doreste sa aveti experienta in domeniu si sa aveti mereu un zambet pe buze. Trebuie sa intelegeti cat de important este ca oaspetii sa se simta bine, pentru a se intoarce si a doua oara.

Va intereseaza locul de munca? Puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] sau puteti folosi link-ul: http://www.arbetsformedlingen.se/4.1799db4911df80d2fa9800024.html?id=3028026

 

Despre angajator:

Afc Advanced Food Concept AB

Box 62 16491 Kista

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments