Tamplar
Unde? Oslo, Bærum si Romerike, Norvegia

Despre locul de munca: volumul de munca este foarte crescut in aceasta perioada, asa ca se cauta tamplari, care sa se alature echipei. Veti lucra la cladiri recent construite, dar si la cladiri reconditionate. Angajatorul are nevoie sa incepeti cat mai curand.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta variata ca tamplar. De asemenea, trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu (preferabil) si trebuie sa lucrati foarte bine in echipa. Este necesar sa puteti comunica fluent in limba engleza, insa daca stiti si o limba nordica, atunci veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati. Angajatorul va prefera persoanele care au si recomandari de la fostele locuri de munca.

Ce ofera angajatorul? Un salariu competitiv, un mediu de lucru placut, un loc de munca stabil si permanent, in regim full time.

Va intereseaza locul de munca? Puteti sa va inregistrati folosind link-ul urmator: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=24995&path=nav

Despre angajator:

Flex Norge As

0694 OSLO

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments