Dădacă

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: Se caută o dădacă, căreia să îi placă foarte mult să stea în preajma copiilor. Veți lucra de 3 ori pe săptămână, în intervalul orar 16:00-19:00. Familia pentru care veți lucra are doi copii, unul de 4 ani și unul de 8 ani. Veți comunica în limba engleză cu cei mici. 

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Preferabil ar fi să fiți studenți sau să aveți un alt loc de muncă part-time, pe lângă acesta. De asemenea, trebuie să iubiți copii și să fiți o persoană de încredere și responsabilă. Se caută o persoană care să lucreze cel puțin următoarele șase luni, așa că trebuie să luați în calcul acest aspect. S-ar putea să aveți nevoie să prezentați cazierul angajatorului, dacă îl va cere. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, având în vedere că veți comunica în această limbă cu cei mici.

Alte informații: salariul este de 100-140 de coroane pe oră

Vă interesează locul de muncă? Puteți folosi link-ul următor, pentru a vă înregistra pentru acest loc de muncă: www.nanny.nu/webcv/

Despre angajator:

Nannynu! AB Barnvakter i världsklass

Jungfrugatan 35 11444 Stockholm

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments