Bucătar

Unde? Setesdal, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar calificat, pentru un loc de muncă cu normă întreagă, care să înceapă cât mai curând, de la mijlocul/sfârșitul lui august.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți calificați drept bucătar și trebuie să aveți cel puțin doi ani de experiență în domeniu. În plus, angajatorul dorește să puteți comunica fluent în limba engleză sau într-o limbă nordică, având în vedere că veți lucra într-o echipă internațională.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 26.000 și 28.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări. În plus, orele lucrate suplimentar se plătesc cu 40% mai mult. Angajatorul vă pune la dispoziție cazare și mese gratuit.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând, înainte de 20 iulie 2016.

Pentru alte informații: David Mathisen la numărul de telefon +358 505870763 sau  e-mail pe adresa [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
4755 HOVDEN I SETESDAL
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway este o agenție de recrutare de personal din Norvegia, care în prezent caută un bucătar pentru un super hotel din Setesdal, Norvegia. Pentru mai multe informații despre această zonă, puteți accesa site-ul http://www.visitnorway.com/no/reisemal/sorlandet/setesdal/

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments