Manager cameriste
Unde? Stockholm, Suedia
Despre locul de muncă: se caută un manager cameriste, care să aibă grijă ca totul să fie în regulă în ceea ce privește serviciul pentru camerele de oaspeți. Veți verifica dacă toate camerele sunt în regulă, înainte ca oaspeții să ajungă. De asemenea, veți discuta frecvent cu personalul, pentru a vedea dacă ceva nu este în regulă. Veți discuta și cu administrația din Copenhaga, pentru a le transmite cum se desfășoară lucrurile. Este un loc de muncă full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență de circa trei ani în domeniu, trebuie să mai fi lucrat în industria hotelieră și trebuie să cunoașteți bine limba engleză (scris și oral). Dacă știți și suedeză, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați. De asemenea, trebuie să fiți o persoană energică, pozitivă și creativă. Trebuie să fiți o persoană bine organizată, pentru a ține evidența tuturor camerelor foarte bine. Nu în ultimul rând, trebuie să știți să folosiți calculatorul și programul Excel.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

Despre angajator:
VS Facility AB
Box 6069 10232 STOCKHOLM
Telefon: +4570702107
Persoană de contact: Sidse Lauesen e-mail: [email protected]

Vision Service este o companie ce a fost fondată în anul 2010, în Danemarca, de către Kasper Willemoes (proprietar și manager). În prezent, compania are peste 300 de angajați din peste 30 de naționalități diferite.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments