Menajera

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: se cauta menajere care sa lucreze in regim part-time sau full-time la un hotel din centrul capitalei Finlandei. Va veti ocupa de curatenia in camere, dar in zonele comune din hotel. In plus, va veti asigura ca toti oaspetii au mereu prosoape si lenjerii curate. Este un loc de munca ce presupune sa aveti o conditie fizica buna. Veti lucra atat in echipe, cat si individual. Veti lucra in ture, de la 9:00 la 5:00, iar pe saptamana veti lucra intre 20 si 37,5 ore pe saptamana.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să fiți o persoană punctuală, responsabilă. De asemenea, angajatorul prefera sa aveti experienta in domeniu intre 1 si 3 ani. Trebuie neaparat sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti si finlandeza, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, dar nu este o conditie absolut obligatorie.

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe site-ul: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3366  cat mai curand

Despre angajator:

SOL Palvelut Oy

Vanha Talvitie 19 A, 00580 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments