Muncitor intr-un depozit

Unde? Danemarca

Despre locul de munca: va veti ocupa de pregatirea produselor pentru livrare. Mai exact, veti primi cutii goale si produsele, dar si o lista conform careia trebuie sa puneti produsele in cutii. Veti lucra la o masa. Cand terminati, trebuie sa aranjati cutiile conform locurilor in care urmeaza sa fie trimise. Veti lucra de luni pana duminica, in intervalul orar 14:00-22:00, cu zilele aferente, bineinteles. Locul de munca este disponibil pana in vara lui 2017, dar contractul poate fi prelungit, in functie de cum va intelegeti cu angajatorul.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana flexibila, muncitoare si responsabila. De asemenea, trebuie sa fiti atenti la detalii si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU daneza.  Nu este necesara experienta anterioara in domeniu.  In cazul in care vi se cere, trebuie sa prezentati angajatorului cazierul.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e-mail [email protected]. La subiectul e-mailului trebuie sa treceti “Køge pack evening”. Pentru mai multe detalii: 56 66 06 86

Despre angajator:

PROFIL MATCH ApS

Phone: 33796795

Persoana de contact: Yolande Glenton

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments