Mecanic pentru autobuze

Unde? KALMAR , Suedia

Despre locul de munca: se cauta un mecanic pentru o companie de transport din Suedia. Aceasta detine in jur de 80 de autobuze si va veti ocupa de repararea acestora, atunci cand este nevoie. Veti lucra 40 de ore pe saptamana. Este un loc de munca full-time.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare profesionala si experienta relevanta. De asemenea, trebue sa aveti permis de conducere pentru autobuze si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Ideal ar fi sa puteti lucra foarte bine in echipa, dar si individual.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]  cat mai curand. Pentru mai multe detalii, puteti folosi urmatoarele date de contact: Trafikchef Stefan Karlsson, 0701-872230, 0480-364203 e-post: [email protected]

Despre angajator:

Nobina Sverige AB

Torsåsgatan 13 39239 KALMAR

Telefon:   0480-364200

Fax:   0480-26822

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments