Muncitor in constructii

Unde? Jylland, Danemarca

Despre locul de munca: se cauta un muncitor care sa lucreze la diferite constructii in Jylland. Contractul va dura intre 2 si 4 luni, dar poate deveni unul permanent, in functie de cum va intelegeti cu angajatorului.   Puteti opta sa lucrati 37 de ore in 4 zile sau conform unui alt program. Veti gasi intelegere si flexibilitate in relatia cu angajatorului in ceea ce priveste programul.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in domeniu si trebuie sa puteti lucra bine in echipa si eficient. In plus, trebuie sa puteti vorbi fluent intr-una din urmatoarele limbi: engleza, germana sau daneza.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected] si treceti “Concretworkers” la subiectul e-mailului.

Despre angajator:

AKTIVPERSONALE A/S

Telefon: 96106070

Fax: 96106071

Persoana de contact: Randi Christensen

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments