Instalator

Unde? Oslo, Norvegia
Despre locul de munca: se cauta instalatori care sa lucreze la diferite proiecte, in regim full-time, in functie de cum are angajatorul contracte. Veti lucra in Oslo, capitala orvegiei si va veti ocupa de proiecte in diferite cladiri de birouri, in general. Va trebui sa verificati tevile si sa faceti mentenanta, pentru a va asigura ca totul este in regula. De asemenea, veti lucra si la instalatiile unor case particulare. Daca stiti sa lucrati la sisteme de stropitori, cu atat mai bine.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu, care sa poata fi dovedita prin certificate. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa aveti cel putin 5 ani de experienta in domeniu. Angajatorul isi doreste sa aveti si permis de conducere, pentru a va deplasa mai repede de la un proiect la altul.

Alte informatii: salariul va fi de 3,000 de euro pe luna. Orele lucrate suplimentar se platesc extra, conform legislatiei norvegiene. Angajatorul va poate ajuta sa gasiti cazare, daca nu aveti deja. Doar candidatii care vor fi selectati dupa proba CV-urilor

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e- [email protected]  cat mai curand, pana pe 22 ianuarie 2017

Despre angajator:

Stolt bemanning

Grensen 9B 0159 OSLO

Telefon:   +479071184

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments