Sofer de autobuz

Unde? Suedia, Danemarca, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta soferi care sa conduca autobuze turistice in Norvegia, Danemarca si Suedia catre diferite destinatii turistice. Este vorba despre un loc de munca temporar, disponibil in perioada martie-septembrie 2017.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa aveti experienta relevanta de cel putin trei ani ca sofer. De asemena, trebuie sa aveti un certificat de competente profesionale si trebuie sa fiti o persoana deschisa si sociabila. Nu in ultimul rand, trebuie neaprat sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca vorbiti fluent si una  dintre urmatoarele limbi, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati: germana, franceza, spaniola, italiana sau rusa. Angajatorul isi dorste o persoana flexibila, care sa poata lucra conform unui program care este posibil sa se schimbe si trebuie sa va placa sa lucrati in echipa.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, daca nu aveti deja cazare.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e-mail  [email protected] cat mai curand. De asemenea, trebuie sa trimiteti si o copie dupa permisul de conducere, cazierul, 2-3 referinte de la fostii angajatori, data la care puteti incepe si marimea dumneavoastra la haine.

Despre angajator:

Open top sightseeing

Stubben 3
2020 SKEDSMOKORSET

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments