Femeie de serviciu

Unde? Fredrikstad, Norvegia

 

Despre locul de muncă: se caută o femeie de serviciu, care să lucreze într-un hotel din Fredrikstad. Locul de muncă este unul cu normă întreagă, disponibil pentru trei luni, dar cu posibilitate de prelungire. Vă veți ocupa de curățenie în hotel, împreună cu ceilalți colegi din echipă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți cel puțin doi ani de experiență în domeniu. În plus, trebuie să puteți comunica în limba engleză SAU într-o limbă nordică.

Alte informații: angajatorul vă pune la dispoziție cazare și masă. În plus, dacă veți lucra suplimentar, orele lucrate peste program se plătesc cu 40% în plus.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] până pe 30 iunie 2016. Pentru mai multe informații, aveți la dispoziție următoarele date de contact: David Mathisen, telefon  +358 505870763

Despre angajator:

Job Norway Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
Telefon: +358 505870763
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

 

Job Norway este o agenție de recrutare și în prezent caută o femeie de serviciu pentru un hotel din Fredrikstad, care își pregătește echipa de personal pentru vara lui 2016. Este un hotel de patru stele, situat într-o zonă foarte frumoasă. Pentru mai multe informații despre Fredrikstad, aveți la dispoziție următorul link: www.visitnorway.com/no/reisemal/ostlandet/fredrikstad

 

Comentati folosind contul Facebook

comments