Personal pentru curățenie (2 locuri de muncă disponibile)

Unde?

Insula Senja, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută personal pentru curățenie. Puteți opta pentru una dintre următoarele perioade: din aprilie până în septembrie (6 luni), din iunie până în august (3 luni) sau un loc de muncă cu contract permanent (după perioada de probă). Vă veți ocupa de curățenie în apartamente, case și camere de hostel. În total, resortul unde veți lucra dispune de 100 de paturi. De asemenea, restorul dispune de un restaurant, un bar, o saună, spații comune și vă veți ocupa de curățenie și în aceste locuri. Trebuie să fiți o persoană foarte bine organizată, să vă duceți la îndeplinire toate sarcinile și să fiți atenți la detalii mici.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în domeniu, trebuie să fiți o persoană responsabilă și punctual, trebuie să fiți o persoană motivată, să aveți cunoștințe de bază de limba engleză și să fiți o persoană prietenoasă.

 

Ce oferă angajatorul? Un mediu de lucru plăcut, salariu lunar, cazare în camere single și Wi-fi. De asemenea, angajatorul se oferă să vă ia de la aeroport (Tromsø / Bardufoss). În plus, zona în care veți lucra este una spectaculoasă și vă veți bucura de frumusețile Norvegiei.

 

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] până pe 15 aprilie 2016.

Despre angajator:

Mefjord Brygge AS

Mefjordvaer 9386 SENJAHOPEN

Phone: +47-95189099

E-mail: [email protected]

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments