Mecanic

Unde? Islanda

Despre locul de munca: se cauta mecanic pentru un atelier. Va veti ocupa de tot ce inseamna repararea autoturismelor aduse la atelier, de la inspectarea masinii pentru a detecta problemelor pana la repararea acestora. Totodata, va trebui sa efectuati lucrari de vopsire, pentru ca masinile sa arate ca scoase din cutie la final.  Veti lucra de la 08:00 la 17:00.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti permis de conducere si trebuie sa aveti experienta in a lucra drept mecanic. Este indicat sa fiti o persoana atenta la detalii, responsabila si punctuala. Angajatorul isi doreste o persoana flexibila, care sa aiba o conditie fizica foarte buna.

Va intereseaza locul de munca? Puteti accesa link-ul www.vinnumalastofnun.is/eures si completati formularul. Trebuie sa treceti ‘auto’ in dreptul angajatorului

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments