Personal care sa distribuie ziare

Unde? Roskilde, Danemarca

Despre locul de muncă: o companie daneza este in cautarea unor persoane care sa se ocupe de livrarea ziarelor in Roskilde, la 25 de kilometri distant de Copenhaga. Va veti ocupa de livrarea ziarelor si a revistelor. Veti incepe in jurul orei 2 dimineata si veti veti termina intre 6 si 7 dimineata. Veti lucra 6 zile pe saptamana, adica intre 25 si 30 de ore pe saptamana. Veti face livrarile cu ajutorul unui scuter.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: se cauta persoane responsabile si mature. Trebuie sa puteti lucra independent si trebuie sa fiti persoane precise, pentru ca trebuie sa ajungeti la toti clientii. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa aveti permis de munca in aceasta tara. De asemenea, trebuie sa luati in considerare faptul ca veti lucra noaptea si ca uneori vremea poate fi mai putin buna.

Alte informatii: salariul va fi de circa 17 euro pe ora. Angajatorul va poate ajuta sa gasiti cazare, daca nu aveti deja. Pentru alte informatii: Gry Dahl, [email protected]  telefon +45 70 22 64 05

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected]  cat mai curand

Despre angajator:

NORDTRANS

Telefon: 70206405

Persoana de contact: Peter Dahl

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments