Lucrători într-un depozit de flori

Unde? LARVIK, Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra într-un depozit cu flori și cu ustensile pentru grădinărit. De aici se trimit flori în toată Norvegia și vă veți ocupa de aranjarea florilor, pe baza unor criterii care vă vor fi communicate de angajator. Este un loc de muncă ce presupune să aveți o condiție fizică bună. Locul de muncă este disponibil până la sfârșitul lunii august, cu posibilitatea de prelungire a contractului.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană de încredere, responsabilă și să aveți o condiție fizică bună. De asemenea, trebuie să fiți o persoană punctuală și să puteți comunica bine în limba engleză. Se caută atât lucrători pentru jumătate de normă, cât și pentru normă întreagă. Trebuie să aveți deja cazare în zona Larvik, întrucât angajatorul nu se poate ocupa de acest aspect pentru dumneavoastră.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți cât mai curând CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Grønn Logistikk AS

Ringdalskogen
3274 LARVIK
E-post: [email protected]

Persoană de contact: Geir Espen Johansen

Green Logistic furnizează flori către diferite florării din Norvegia și se află în Ringdalskogen, între Larvik și Sandefjord, la aproximativ 100 de km sud de Oslo.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments