Instalator (5 locuri de muncă disponibile)
Unde? Oslo, Norvegia
Despre locul de muncă: se caută instalatori pentru diferite firme din Oslo. Este un loc de muncă cu normă întreagă. Puteți opta și pentru un loc de muncă cu jumătate de normă, dacă aveți și un alt job.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană responsabilă, să aveți experiență în a lucra în firme străine, să lucrați eficient și să puteți lucra independent sau în echipă. De asemenea, veți avea un avantaj dacă aveți formare profesională în domeniu. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica în limba engleză. Dacă știți o limbă nordică, din nou, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

 

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți cât mai curând CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]

 

 

Despre angajator:
INTERPERSONELL AS
Strøket 6
1383 ASKER
E-post: [email protected]
INTERPERSONELL AS angajează instalatori pentru diferite firme din Oslo. Așadar, este doar un intermediar între angajat și angajator.

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments