Lucrător la o seră de flori

Unde? Sudul Islandei, Laugartorg, Laugarás.

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de culegerea florilor, dar și de împachetarea lor, pentru ca apoi să fie trimise către florării. Veți lucra în timpul săptămânii, în intervalul orar 07:00-15:30.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să vă pricepeți la îngrijirea florilor și trebuie să fiți atenți la detalii. În plus, trebuie să vorbiți limba engleză și trebuie să aveți permis de conducere, pentru că uneori va trebui să șofați.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. În plus, angajatorul are camere disponibile, dacă aveți nevoie de un loc în care să stați.

Vă interesează locul de muncă? Atunci trebuie să completați formularul pe care îl veți găsi accesând link-ul www.vinnumalastofnun.is/eures, iar în câmpul destinat angajatorului trebuie să scrieți „laugartorg”. Trebuie să aplicați înainte de 23 iulie.

Pentru alte informații: [email protected]/ Gustaf, tel  8934003.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments