Personal pentru servirea micului dejun

Unde? Hotel City Park,  Reykjavík, Islanda

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de pregătirea micului dejun, de aranjarea sălii unde urmează să ia masa turiștii. Veți servi mâncarea, vă veți ocupa ca cei de la mese să aibă mereu tot ce le trebuie, veți strâne masa și veți păstra curățenia în sală în permanență. Veți lucra în intervalul orar 06:30-14:00

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți persoane rapide, punctuale, responsabile și să știți să întrețineți atmosfera, pentru că veți intra în contact direct cu clienții. De asemenea, trebuie să vorbiți fluent în limba engleză, pentru că nu doar veți lucra într-o echipă internațională, ci veți discuta și cu turiști străini.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. Mai multe informații veți primi direct de la angajator.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind următorul link www.vinnumalastofnun.is/eures și trebuie să scrieți „city”  în dreptul angajatorului până pe 25 iulie 2016.

Despre angajator:

Adresă: Ármuli 5, Entrance by Hallarmúli 1, 108 Reykjavik, Islanda

Telefon: +354 415 2300

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments