Menajeră/bucătăreasă și grădinar

Unde? În apropiere de Oslo, Norvegia

Despre locurile de muncă: angajatorul are două reședințe. Una dintre ele se află la o oră distanță de Oslo, iar cealaltă se află la două ore distanță de capitala Norvegiei. Angajatorul își dorește să angajeze o menajeră/bucătăreasă și un grădinar care să călătorească împreună cu el pe timpul verii către cele două reședințe pe care le deține. Veți lucra de la 9 dimineața până la 6:30 după-amiaza, de luni până vineri și veți avea weekendurile libere. Angajatorul vă va pune la dispoziție și un loc în care să stați pe perioada în care veți lucra pentru el.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vorbiți foarte bine limba engleză. De asemenea, trebuie să fiți persoane cărora le plac animalele, întrucât familia are un câine. Ca menajeră/bucătăreasă vă veți ocupa de curățenie în casă, de cumpărături, de gătit și alte lucruri, în funcție de cum are nevoie angajatorul. Iar ca grădinar, vă veți ocupa de îngrijirea grădinii, dar și de alte lucruri pe care angajatorul vrea să le repare în curte/casă.

Alte informații: 900 de lire pe lună. Angajatorul preferă un cuplu care să dorească aceste locuri de muncă.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul următor: http://no.indeed.com/cmp/Staff-of-Distinction/jobs/Housekeeper-Cook-Maintenance-Gardener-Couple-040bed8ef51040ab?sjdu=xftNmxK2s07Osc19wF62C26rZBa3_LKy6-LJeP8g5KL60X-oUf3ptto2HDoVsw5sUutv9RuzfS6-n7lK7cmGX_iPp9BLDgmme7K85fAdFxiGp77v3INwhjxT4wWTS872bhwI-463nKyufREZ8M5gZF6gt35qgFSUFsC1ATGdb860bED_JSwsKqZTDSpuDTadZolACYtZzadzfye_cs9fRQ și apăsând pe butonul Sok na. Acolo veți încărca CV-ul dumneavoastră și veți scrie un mesaj în limba engleză pentru angajator, precizând locul de muncă de care sunteți interesați.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: http://no.indeed.com/

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments